Over ons

Leuk dat je nieuwsgierig bent over wie er achter deze site zit. Wij stellen ons graag voor. Wij zijn een team van schrijvers, designers en programmeurs en stuk voor stuk geboren en getogen in Zaanstad. Wij houden Zaanstad graag op de hoogte van wat er speelt in onze gemeenschap. Al het lokale nieuws vind je hier.

Hoe wij tot ZaanstadStart.nl zijn gekomen.

Wij zijn altijd al news junkies geweest, maar waar er genoeg te vinden is over Nederland of internationaal nieuws, vonden wij het aanbod in Zaanstad wat aan de karige kant of in ieder geval niet overzichtelijk genoeg. Na onze studies in journalistiek, informatica en virtual design zijn we op het idee gekomen om zelf deze site te beginnen. Via deze site pogen we jou als inwoner van Zaanstad van al het nieuws in onze regio te voorzien, zodat je nergens anders terecht hoeft om op de hoogte te blijven van wat er gaande is in jouw buurt.

Adverteer op ZaanstadStart.nl

Om meer naamsbekendheid te vergaren voor jouw bedrijf in Zaanstad, kan het een interessante optie zijn om te adverteren via ZaanstadStart.nl. Wanneer je goed online zichtbaar bent, weten klanten je makkelijker te vinden en vergroot je daarmee je bereik.

Doordat wij ons richten op meer dan alleen nieuws, ontvangen we dagelijks veel sitebezoekers die naar verschillende informatie in Zaanstad op zoek zijn. Veelal komen deze potentiële klanten via Google zoeken bij ons uit, wanneer ze bijvoorbeeld op zoek zijn naar een bepaald bedrijf in de buurt.

Interesse om het bereik van je bedrijf te laten toenemen via Zaanstad Start? Klik dan hier om contact op te nemen met onze redactie, zodat we jou kunnen helpen met de online zichtbaarheid van jouw bedrijf.